Home

Welkom op de website van B.V. Handelsonderneming Joh. Steenkist v/h J. Schijfsma. Via onze site willen wij u op de hoogte houden van nieuwe producten in ons assortiment en via webshop kunt u bestellen en in de catalogus kijken. Onder normen staat een uitgebreide beschrijving van diverse normen.

Steenkist B.V., sinds 1999 NEN-EN-ISO 9001:2008, is een industriƫle toeleverancier op het gebied van machines, gereedschappen, lastechnieken, werkkleding en veiligheidsartikelen.

In de webshop vindt u een overzicht van de merken en producten die wij verkopen. Mocht een merk of product niet in de catalogus staan, dan wil dat niet zeggen dat wij het niet kunnen leveren. Neem in zo'n geval contact op met de verkoop.

De getoonde prijzen in de openbare catalogus zijn bruto prijzen, exclusief BTW. Voor de actieprijzen en netto prijzen dient u ingelogd te zijn. Indien u nog geen inlogcode heeft, kunt u een e-mail sturen naar info@steenkist-schijfsma.nl met als onderwerp 'Aanvraag inlogcode'. U ontvangt dan een e-mail met daarin uw inlogcode en uw wachtwoord.Nieuws/Acties

Cruquiusweg 77   1019 AT   Amsterdam   Tel. 020 - 668 10 11   Fax 020 - 692 56 26    E-mail: info@steenkist-schijfsma.nl